PROSECCOBAR ELECTRIC – NOUA SOLUȚIE DE BAR MOBIL

Povestea Proseccobar continuă cu noi soluții ingenioase de bar mobil. Astfel am considerat că a venit timpul unei noi provocări. Ținând pasul cu tehnologia și inovația, am implementat conceptul de bar mobil într-o mașină electrică pentru a ne putea ridica la nivelul exigențelor clienților noștri pe o piață în care accentul este pus pe mobilitate, rapiditate și calitate, dar și ca o modalitate inedită de a menține atenția, în continuare, asupra acestui produs: Prosecco.

Ce poate fi mai provocator decât un bar mobil în cel mai mic vehicul electric?
Alături de Proseccobar (retro car), Proseccobike și modulele trollerbar mobil, Proseccobar (electric car) reîntregește gama de soluții de baruri mobile!
  Noul concept Proseccobar ține pasul cu inovația și tehnologia devenind o extensie firească a soluțiilor de bar mobil prezente până acum în portofoliu. Fiindcă tendința la ora actuală constă în contribuția fiecăruia dintre noi la sănătatea mediului înconjurător, noua soluție de bar mobil constă în amplasarea acestuia în cel mai mic vehicul electric.


Ce este Proseccobar Electric?

Ideea a venit din nevoia de a inova continuu! Astfel că a fost nevoie să muncim timp de câteva luni până să reușim să aducem în România acest tip de vehicul în varianta cu portbagaj , acolo unde a fost montat barul nostru cu Prosecco.
Barul poate susține o capacitate foarte bună pe varianta de frizzante la draft, 40 L de Prosecco, practic echivalentul a 50 sticle cu Prosecco.

Chiar dacă pare incredibil, putem transporta  și servi cu acest vehicul până la 60 sticle cu Prosecco!
Autonomia este rezonabilă, 100 km cu o singură încărcare, iar pentru distanțe mai mari o deplasăm ușor pe platforma.


Proseccobar Electric – trendsetter  

Aducând mereu inovații în zona experienței de consum, Proseccobar vine cu un plus de personalitate, accesorizând perfect atât evenimentele private, dar și brandurile și evenimentele corporate cu care se asociază.
Noul concept Proseccobar Electric aduce pe piața din România un produs unic, inedit, versatil și cu dublă utilitate:
– transport de Prosecco la clienți;
– este ideal pentru orice eveniment private ori corporate sau pentru a promova un produs ori un producător;
– închiriat la evenimente, fiind asigurat kitul complet: barman, produse (Prosecco, frizzante rose,cocktailuri cu Prosecco ) și consumabile;
– branduri premium, care: țin pasul cu life-style-ul cosmopolit și actual sau au o identitate clasică și doresc să aducă în prezent valorile brandului ori au nevoie de un cadru de socializare original și urban din zona premium.

Photo credit: Alex Vlase; Sebastian Gaman Photography