Prosecco JELLO SHOTS

Hugo Spritz într-o altă prezentare. Aceeași rețetă, același cocktail adorat de toată lumea, dar într-o versiune distractivă și mult mai cool. 

INGREDIENTE
750 ml Prosecco
250 ml Sambhugo
50 ml suc proaspăt de lime
50 ml apă minerală
2 pliculețe gelatină
foițe de aur comestibil pentru ornat (opțional)

MOD DE PREPARARE
Se amestecă sucul de lime și lichiorul Sambhugo într-un shaker umplut cu gheață. Se agită bine, apoi se toarnă într-un bol mediu și se presară gelatina. Se lasă gelatina să se înmoaie timp de două minute, până când se dizolvă complet (aproximativ 5 minute).

Adaugă apa minerală și Prosecco, amestecând bine… toată compoziția se toarnă într-o tavă care se dă la frigider pentru câteva ore sau peste noapte.

După ce s-a închegat bine se taie cu grijă (cu un cuțit subțire) în dreptunghiuri sau pătrate ideale pentru o înghițitură.

Se decorează cu foițe de aur comestibil, folosind o pensulă… puneți-le ușor pe partea de sus a pătrățelelor de jello.

 

Tips: Poți folosi diferite forme de silicon pentru a obține și alte modele nu doar pătrățele… Use your imagination!
Foto: sugarandcloth.com